Olika vägar in i Sveaskog

För att utveckla framtidens skogsbruk behöver vi många olika kompetenser. Upptäck några olika vägar för att bli en del av Sveaskog.

Examensarbete

Vår breda verksamhet berör en mängd intressanta ämnen och kompetensområden. Oavsett om du pluggar IT, ekonomi, skogsskötsel, biologi, logistik, HR, juridik eller något annat så välkomnar vi dina nya perspektiv. Håll utkik efter vilka ämnesområden som utannonseras hos oss.

Läs mer om examensarbete

Tekniksprånget

Tekniksprånget är ett praktikprogram där Sveriges arbetsgivare tillsammans med regeringen satsar för att säkra vår framtida kompetensförsörjning genom att locka fler ungdomar till högre tekniska utbildningar.

Läs mer om Tekniksprånget

Sommarjobb eller säsongsjobb

I vår breda verksamhet kan du sommarjobba med allt från odling, skogsvård, planering, inventering, produktion, försäljning till administration. Du kommer att få en god inblick i vår verksamhet och en bra start på din framtida karriär.

Läs mer om sommarjobb

Praktik och skolsamarbeten

Vi samarbetar med flera naturbruksgymnasier runt om i landetoch har som ambition att kunna erbjuda praktikplatser för ungdomar som går en utbildning på dessa skolor.

Bli trainee på Sveaskog

Sök en traineeplats och upptäck vår gröna värld av möjligheter.

Läs mer om vårt traineeprogram
Senast uppdaterad: 2022-08-08