)
AB Färdig Betong

AB Färdig Betong

AB Färdig Betongs unika betongbyggnad ligger bara 100 meter från en av Mörrumsåns mest klassika Pooler - Hästhagen. Här kan man såväl bo i en av Sveriges häftigasta byggnader som konferera i naturskön miljö. 

År 2009 förverkligades ideén om att bygga en betongbyggnad som visar på möjligheterna med platsgjuten betong. Byggnaden illustrerar de bästa tekniska lösningar när det gäller konstruktion, energi, detaljer och estetisk utformning. Byggnadens arkitektur är i sin form unik och närheten till ett av Sveriges bästa fiskevatten gör upplevelsen komplett. 

Här finns 6 fantastiska dubbelrum, ett stort kök utöver det vanliga, ett generöst samlingsrum med öppen spis , en stor bastu och en obeskrivlig uteplats med grillmöjligheter. För alla fiskande gäster finns ett speciellt rum för förvaring av spön och vadare, frysmöjligheter och rengörning av utrustningen. 

För företagskunder finns tillgång till ett fullutrustat konferensrum med 20 sittplatser med utsikt över åns fina dalgång. 

Ni som är intresserade av denna häftiga boeendeupplevelse i samband med ert livs fiskeupplevelse är välkomna att boka det här