Boka flugfiskekurs för kvinnor

Boka flugfiskekurs för kvinnor

Drömmer du om att lära dig grunderna i lax och havsöringsfiske och samtidigt uppleva äkta närhet till naturen?

 Att fiska lax och havsöring med fluga och tvåhandsspö är en fantastisk upplevelse, nu har du chansen att tillsammans med andra kvinnor delta på en exklusiv fiskekurs i Mörrumsån. 

Tillsammans med en erfaren och kunnig guide fokuserar vi på kastteknik och grunderna i lax och havsöringsfisket, vi tittar även på val av utrustning och fiskestrategi för olika platser. 

Boka här

Upplägg

Torsdag: Vi träffas vi på Mörrums Kronolaxfiske kl.16:00. Efter kort presentation och genomgång av utrustning och fisket i Mörrumsån intar vi en gemensam middag på restaurang kronolaxen för att därefter bege oss till vårt boende för att installera oss, detta på Hallandsboda B&B

Fredag: Vi börjar med gemensam frukost kl 08:00 för att sedan startar kursens övningar kl.09:00. Med avbrott för lunch lägger vi dagen på kastteknik som grundligt byggs upp från enkla övningar till mer avancerade. Kursen avslutas denna dag kl.17:00, men möjligheten finns att fiska vidare efter middagen.

Två guider/instruktörer finns till hands under dagen för att kunna instruera för individuella behov. 

Lördag: Efter frukost gör vi en repetition av kastteknik och går sedan igenom värdefulla fiskestrategiska tips för att optimera fångstchanserna. Under dagen väljer du själv mellan att fortsätta öva dig i kastteknik eller övergå till spännande fiske. Utcheckning skall göras före lunch och kursen avslutas efter gemensam lunch, men fiske är tillåtet fram till kl.02:00. 

(Vill du stanna till söndagen och fortsätta fiska? Boka separat via vår reception på 0454-501 23). 

Ingår: Boende 2 nätter (tor-lör) på Hallandsboda B&B,ink sänglinne och handukar, 2 frukostar (fre-lör), 2 luncher (fre-lör), 2 middagar (tor-fre), instruktioner av 2 guider (fre-lör), 2 fiskekort (fre-lör) på pool 1-32 + VKH*, beroende på var fisket är bäst för årstiden. Utrustning ingår vid behov (spö, rulle, linor & vadarbyxor). 

Pris: 3 990 kr

Datum: 12 juli -14 juli 2018

Platser: 6 st

Välkommen till en spännande och lärorik helg vid Mörrumsån! 

OBS: Fiskepaket för kvinnor ges den 6-8 September 2018 

*VHK= Fiskesträckorna Vittskövle, knaggelid och Härnäs.

Kontakt

Allmänna frågor
Vid allmänna frågor, kontakta receptionen i Mörrum.
Tel: 0454-501 23
E-post: morrum@sveaskog.se

Frågor om bokning och betalning
Vid frågor om bokning och betalning, kontakta vår officiella leverantör Nordic Travel AB.
Call center: 0411 – 23 66 00 
E-post: bokning@nordictravel.se 

Generella bokningsvillkor