Det är för tillfället problem att boka fiskekort med Internet Explorer, använd gärna en annan webbläsare eller kontakta receptionen för hjälp med din bokning.

Det är för tillfället problem att boka fiskekort med Internet Explorer, använd gärna annan webbläsare eller kontakta receptionen för hjälp.

Boka flugfiskekurs för kvinnor

Boka flugfiskekurs för kvinnor

Drömmer du om att lära dig grunderna i lax och havsöringsfiske och samtidigt uppleva äkta närhet till naturen?

Att fiska lax och havsöring med fluga och tvåhandsspö är en fantastisk upplevelse. Att lära kastet med instruktör och nya fiskevänner underlättar avsevärt. Helgens fokus ligger på kastteknik för både nybörjare och för den som vill fördjupa sig. Vi tittar även på val av utrustning och fiskestrategi för olika platser.

Välkommen till en spännande och lärorik helg vid Mörrumsån! 

Boka här

Upplägg

Torsdag: Vi träffas på Hallandsboda B&B kl.17:00. Efter kort genomgång om utrustning och fisket i Mörrumsån käkar vi gemensam middag. Incheckning skall ske mellan 14:00-16:30. 

Fredag: Vi börjar med frukost och startar sedan kursens övningar kl.09:00. Med avbrott för lunch lägger vi dagen på kastteknik som grundligt byggs upp från enkla övningar till mer avancerade. Kursen avslutas denna dag kl.17:00, men möjligheten finns att fiska vidare efter middagen. Två guider/instruktörer finns till hands under dagen för att kunna instruera för individuella behov.

Lördag: Efter frukost gör vi en repetition av kastteknik och går sedan igenom värdefulla fiskestrategiska tips för att optimera fångstchanserna. Under dagen väljer du själv mellan att fortsätta öva dig i kastteknik eller övergå till spännande fiske. Utcheckning skall göras före lunch och kursen avslutas efter gemensam lunch, men fiske är tillåtet fram till kl.02:00.

Vill du övernatta till söndagen och kanske fiska ytterligare en dag? Boka separat på telefon 0703068705, eller via mail info@hallandsboda.se

Ingår: Boende 2 nätter (tor-lör) på Hallandsboda B&B (vandrarhemsstandard, sängkläder ingår, utcheck skall vara klart senast 11:00), 2 frukostar (fre-lör), 2 luncher (fre-lör), 2 middagar (tor-fre), instruktioner av 2 guider (fre-lör),  2 fiskekort  (fre-lör) på pool 1-32 + VKH*, beroende på var fisket är bäst för årstiden. Utrustning ingår vid behov (spö, rulle, linor & vadarbyxor). 

Pris: 3 990 kr/person

Datum: 25-27 april 2018

Platser: 4 st

Välkommen till en spännande och lärorik helg vid Mörrumsån! 

OBS: Fiskepaket för kvinnor ges den 5-7 September 2018 

*VKH=Fiskesträckorna Vittskövle, Knaggelid och Härnäs.

Kontakt

Allmänna frågor
Vid allmänna frågor, kontakta receptionen i Mörrum.
Tel: 0454-501 23
E-post: morrum@sveaskog.se

Frågor om bokning och betalning
Vid frågor om bokning och betalning, kontakta vår officiella leverantör Nordic Travel AB.
Call center: 0411 – 23 66 00 
E-post: bokning@nordictravel.se 

Generella bokningsvillkor