Boka flugfiskekurs Mörrumsån

Boka flugfiskekurs Mörrumsån

Att fiska lax och havsöring med fluga och tvåhandsspö är en fantastisk upplevelse. Att lära kastet med instruktör och nya fiskevänner underlättar avsevärt. 

Helgens fokus ligger på kastteknik för både nybörjare och för den som vill fördjupa sig. Vi tittar även på val av utrustning och fiskestrategi för olika platser. Välkommen till en spännande och lärorik helg vid Mörrumsån! 

Detta paket har fått ekoturismföreningens kvalitetsmärke "Naturens Bästa" för att det på olika sätt bidrar till hållbarhet inom besöksnäringen. 

Boka här >

Upplägg:

Torsdagen träffas vi på Mörrums Kronolaxfiske kl.17:00. Efter kort genomgång om utrustning och fisket i Mörrumsån käkar vi gemensam middag. Incheckning skall ske mellan 14:00-16:30.

Fredagen tar vi frukost och startar sedan kursens övningar kl.09:00. Med avbrott för lunch lägger vi dagen på kastteknik som grundligt byggs upp från enkla övningar till mer avancerade. Kursen avslutas denna dag kl.17:00, men möjligheten finns att fiska vidare efter middagen. Två guider/instruktörer finns till hands under dagen för att kunna instruera för individuella behov.

Lördagen gör vi efter frukost en repetition av kastteknik och går sedan igenom värdefulla fiskestrategiska tips för att optimera fångstchanserna. Under dagen väljer du själv mellan att fortsätta öva dig i kastteknik eller övergå till spännande fiske. Utcheckning skall göras före lunch och kursen avslutas efter gemensam lunch, men fiske är tillåtet fram till kl.02:00.
(Vill du stanna till söndagen och fortsätta fiska? Boka separat via vår reception på 0454-501 23).

Ingår: Boende 2 nätter (tor-lör) på Mörrums Kronolaxfiske (vandrarhemsstandard, sängkläder ingår, städning & utcheck skall vara klart senast 11:00), 2 frukostar (fre-lör), 2 luncher på restaurang Kronolaxen (fre-lör), 2 middagar (tor-fre), instruktioner av 2 guider (fre-lör), 2 fiskekort (fre-lör) på pool 1-32 + VKH, beroende på var fisket är bäst för årstiden. Utrustning ingår vid behov (spö, rulle, linor & vadarbyxor).

Period: 10-12 juni, 26-28 augusti, 2021

Platser: 5st/tillfälle

Pris: 4490 kr/person

Quality approved by Nature's Best Sweden

  

Kontakt

Allmänna frågor
Vid allmänna frågor, kontakta receptionen i Mörrum.
Tel: 0454-501 23
E-post: morrum@sveaskog.se

Frågor om bokning och betalning
Vid frågor om bokning och betalning, kontakta vår officiella leverantör Nordic Travel AB.
Call center: 0411 – 23 66 00 
E-post: bokning@nordictravel.se 

Generella bokningsvillkor