Tjej sommarkvällar

Tjej sommarkvällar

Är du tjej och är intresserade av fiske? Du kanske redan fiskar? Är bara nyfiken? Vill hitta en fiskekompis eller bara göra något kul en sommarkväll? Oavsett anledning, om fisket fångat ditt intresse på ett eller annat sätt har vi lösningen för dig som är tjej

Boka här >

 

Från och med den 16 juni fram till den 11 augusti kommer det finnas ”Tjej sommarkvällar” på Mörrums Kronolaxfiske varje onsdag mellan kl 17.00 till 21.00.

Vi kommer att fokusera på den typen av fiske vi bedriver i Mörrumsån efter lax och havsöring. Här kommer ni att få sätta på er vadarbyxor, pröva både flugfiske med tvåhandsspö och ett mer traditionellt spinnfiske. Ni kommer att få lära er om lax- och havsöringsbiologi samt Mörrumsåns ekologi - två viktiga saker för ett framgångsrikt fiske. Självklart kommer vi prata om alla andra möjligheter till annat typ av fiske också. Vi garanterar en superkul och intressant kväll med många skratt och kanske ren skräck om laxen hugger.

Vi ramar in allt detta i en fantastiskt vacker miljö bland ek och bokträd där Mörrumsån rinner fram. Vi fixar självklart kvällsmaten som vi äter ute längs ån. Fiske är i grund och botten en möjlighet till rekreation och vi kan den biten. Den vill vi visa och lära dig.

Du/Ni kommer bli väl omhändertagna av oss. Vi kan bli hur fiskenördiga som helst eller bara ha en skön fiskekväll precis som Du/Ni vill.

Information och att tänka på

  • Vi samlas kl 17.00 Mörrums Kronolaxfiske, vid Laxens Hus i Mörrum
  • Vi står för all fiskeutrustning, har du egen får du gärna använda den
  • Vi står för mat och dryck under kvällen
  • Klädsel efter väder
  • Ni kommer att få använda vadarbyxor under kvällen. Vi rekommenderar att Ni tar med ett par underställsbyxor, mjukisbyxor eller liknande samt ett par tjockare strumpor/raggsockor som ni kan ha under vadarna.
  • Meddela oss om ni har någon matallergi eller annan info som vi har möjlighet att bemöta


Antal:
4 platser per kväll (Är ni ett större ”gäng”? Kontakta oss så löser vi det, gärna med lite försprång i tid och det går att lösa på andra dagar än onsdagar)

Nivå:
Inga förkunskaper krävs.

Pris:
490 kr per tjej

När:
Onsdagar i juni den 16, 23 & 30:e
Onsdagar i juli den 7, 14, 21 & 28:e
Onsdagar i augusti den 4 & 11:e

Kontakt

Allmänna frågor
Vid allmänna frågor, kontakta receptionen i Mörrum.
Tel: 0454-501 23
E-post: morrum@sveaskog.se

Frågor om bokning och betalning
Vid frågor om bokning och betalning, kontakta vår officiella leverantör Nordic Travel AB.
Call center: 0411 – 23 66 00 
E-post: bokning@nordictravel.se 

Generella bokningsvillkor