Mörrom logotype, tar dig till startsidan
Spinnfiske i september

Spinnfiske i september

Spinnfiske är ett effektivt sätt att lura en lax eller havsöring om det görs på rätt sätt. Du kommer att få lära dig att fiska spinn på ett traditionellt sätt men efter flugfiskets principer. Att smyga runt i strömmarna, med lätt utrusning och rätt sorts beten är ett mycket spännande fiske.

Boka här >

Upplägg

Torsdag 1/9: Träffas vi på Mörrums Kronolaxfiske där incheckning kan ske fram till kl. 16.30. Kl. 17.00 träffas vi i vår konferens för lite tips och info inför fisket.

Fredagen: Efter frukost åker vi till någon av Mörrumsåns sträckor. Lunch äter vi gemensamt på Restaurang Kronolaxen. Fortsatt fiske efter lunch. En guide är med fram till kl. 17.00.

Lördagen: Efter frukost fortsätter fisket på någon av våra sträckor. Du fiskar utan guide denna dag.

Söndagen: Efter frukost fortsätter fisket på någon av våra sträckor. Du fiskar utan guide denna dag.

Ingår:
Boende på Mörrums Kronolaxfiske i rum med vandrarhemsstandard 3 nätter (tor-sön), sängkläder ingår, städning och utcheck skall vara klart senast kl 11.00), fiskekort (fre-sön) för 3 hela dagar "Norra 17-32 och Södra 1-16" + Vittskövle, Knaggalid och Härnäs), 3 frukostar på Restaurang Kronolaxen (fre-sön), 1 lunch (fre), 1 guide under fredagen. Vid behov finns vadarbyxor att hyra.

Nivå:
Deltagare bör vara relativt erfaren spinnfiskare med vana att vada.

Period:
1-4 september

 

Senast uppdaterad: 2022-04-05