Ola Söderdahl blir Sveaskogs nye försäljningschef Jakt och fiske

Ola Söderdahl blir Sveaskogs nye försäljningschef Jakt och fiske

Den 1 februari tillträder Ola Söderdahl, för närvarande platschef Mörrums Kronolaxfiske, en ny befattning som försäljningschef Jakt och fiske för hela Sveaskog.

Nyheter | 2016-01-25

– Jakt- och fiske är en viktig och växande affär för Sveaskogs resultatområden. Samtidigt ökar turismen till Sverige stadigt, och nya digitala och relationsbaserade försäljningskanaler öppnas. Mörrum med Ola i spetsen har de senaste åren tagit stora steg med ökad försäljning och marknadsföring av unika upplevelser och fiskehistorier. Olas mångåriga erfarenhet av turistverksamhet och gedigna kunskaper om digitala försäljningskanaler kommer väl till pass och kommer att utveckla både nya och nygamla affärsmöjligheter såväl som andra naturturistiska upplevelser, säger Fredrik Klang, marknadsområdeschef Sveaskog.

– En oerhört spännande utmaning! Fiskefrågorna har jag jobbat med både i Mörrum och ur ett nationellt perspektiv under de senaste åren och jag har också stöttat i hur vi kan öka försäljningen i våra upplåtelser. Den nya tjänsten innebär att det nu blir mer tid att jobba med utvecklingen av våra affärer för jakt och fiske men också för andra naturturistiska produkter, säger Ola Söderdahl. Det blir spännande att nu få chansen att ta ett nationellt grepp om försäljning och marknadsföring av den fantastiska resurs som Sveaskog förvaltar.

För mer information: 

Fredrik Klang

Fredrik Klang

Skogsbrukschef