Fishing Academy

Fishing Academy

I Kronolaxfiskets Fishing Academy samlar vi alla våra kurser och utbildningar. Tillsammans med våra duktiga samarbetspartners erbjuder vi en mängd olika möjligheter att lära sig mer.

Mörrums Kronolaxfiske kommer att utöka sin kursverksamhet. Det är vårt mål att kunna erbjuda en rad olika kurser som täcker alla områden inom sportfisket efter lax och öring, forskning och biotopvård.
Vår vision är att skapa ett utbildningscentrum för såväl gamla som nya sportfiskare. Ambitionen är att certifiera nya sportfiskare inom laxfiskets stora konst. Verksamheten kommer att sträcka sig från kastkurser över flugbindningskurser till den praktiska utbildningen vid vattnet under olika delar av säsongen.

Att bygga ett utbildningscentrum tar såväl tid och kräver mycket kunnande och kompetens inom väldigt många olika områden.
Utöver att ta vara på vår egen kunskap inom många områden kommer vi att jobba med externa samarbetspartners och guides för att kunna erbjuda kurser utöver det vanliga.

Vad sägs om tvådagars "Master Class" med Micke Frödin, blänkarefiske i mars på våra absolut bästa sträckor, el-fiskeutbildningar eller kurser inom fiske- och biotopvård?