Ny responsiv design för sveaskog.se

Webbplatsen har fått ett nytt utseende och en responsiv design dvs den ger samma upplevelse oavsett om du surfar med en mobil, surfplatta eller dator. Främsta syftet är att hjälpa dig som kund och besökare att enkelt hitta det du söker, oavsett vilken enhet du surfar ifrån.  

Nyheter | 2013-10-01

Responsiv webbsajt

Vi märker en stor ökning i mobiltrafiken och vill därför göra sajten mer lättnavigerad. Innehåll och navigation anpassar sig efter skärmstorleken, men utan att någon information går förlorad. 

Sajten stöder även personalisering och kan anpassas efter olika målgrupper. Ett exempel är att webbplatsen känner av var du som kund befinner sig och den kan därigenom ge förslag på t ex de virkesköpare som finns närmast. Denna funktion kommer att utvecklas mer efterhand.

- Skogsägare kommer att få stor utväxling på den nya sajten, de kommer snabbt att kunna hitta den information de söker för att kunna ta kontakt med virkesköpare, säger Caroline Wejstorp, ansvarig digitala kanaler.

Synpunkter välkomnas

Trenden idag är att skapa små smidiga sajter som utvecklas efterhand och där man hela tiden följer besökarens rörelser på webben och anpassar efter det som du som besökare söker och efterfrågar. Den nya versionen av sveaskog.se ligger som en beta dvs test under en period nu i höst och vi välkomnar alla att lämna synpunkter.

- Det har varit en spännande utvecklingsfas men det är nu det roliga börjar, att jobba med ständiga förbättringar och våga testa olika lösningar för att skapa bästa möjliga användarupplevelse för besökarna, avslutar Caroline Wejstorp. 

För mer information:

Du som är prenumerant – registrera dig på nytt!

  • Är du sedan tidigare prenumerant på pressmeddelande och nyheter, fastigheter till salu, lediga arrenden eller finansiella rapporter så behöver du registrera dig igen för att ta del av senaste nytt från Sveaskog.