Boka guidning

Boka guidning

På ett par timmar kan någon av våra duktiga guider förmedla kunskap som det tagit dem tiotusentals kast att lära sig. Det viktigaste rådet vi kan ge är att ta hjälp, oavsett om det är första eller åttonde gången du fiskar hos oss .

Vi erbjuder tillsammans med erfarna medarbetare och entreprenörer fiskeguidning i Mörrumsån! Oavsett om du är nybörjare, erfaren sportfiskare eller en större grupp så kan du tillsammans med våra erfarna guider komma närmare en oförglömlig fiskeupplevelse och ditt livs öring eller lax.

Mörrumsån är en utmaning som fiskevatten, ån varierar mycket i sin struktur och de vanliga ståndplatserna där 80 % av alla fisk fångas i respektive pool kan ändras med vattenföringen och vattentemperaturen.

Våra guider delar gärna med sig av sin goda lokalkännedom, erfarenhet och kunskap vad gäller val av fiskeplats, teknik, strategi och utrustning - allt för att även du ska få chansen att fånga din drömfisk.

Vi kan erbjuda allt från några timmars introduktion för dig som enskild fiskare till skräddarsydda paket för en hel grupp.

Varje torsdag, klockan 13.00 erbjuder vi en kostnadsfri introduktion för dig som är ny vid Mörrumsån. Vi pratar om betesval, regler, vett & etikett och strategier för fisket under ca 60 minuter. Ingen föranmälan krävs, samling vid entrén till Laxens Hus 13.00 (gäller 17/4-30/9). 

För mer information och bokning av guide kontakta vår guidemästare Stefan Karlsson på 0454-50123 (växel) eller via mail stefan.karlsson@sveaskog.se