Boka kastkurs för tvåhandsspö

Boka kastkurs för tvåhandsspö

Att fiska lax och havsöring med fluga och tvåhandsspö är en fantastisk upplevelse. Att lära kastet med instruktör och nya fiskevänner underlättar avsevärt. Välkommen till en spännande och lärorik dag vid Mörrumsån! 

Dagens fokus ligger på kastteknik för både nybörjare och för den som vill fördjupa sig. Vi tittar även på val av utrustning för att få kastet att fungera optimalt. 

Boka här >

Upplägg:

Kursen startar klockan kl.09:00 vid Laxens Hus i Mörrum. Med avbrott för lunch lägger vi större delen av dagen på kastteknik som grundligt byggs upp från enkla övningar (rollkast) till mer avancerade (vinklade underhandskast, ”speycast”). Även utrustningens olika delar tas upp och hur den kan bidra till ett bättre fiske. Kursen avslutas kl.17:00, men möjligheten finns att fiska vidare under kvällen. En instruktör leder dagens övningar utifrån individuella behov. Det innebär att du kan vara fullständig nybörjare eller en rutinerad fiskare som vill utveckla ditt kast ytterligare. 

Vill du stanna en eller två dagar till och fortsätta fiska? Boka kort och boende separat via vår reception på +46(0)454-501 23 eller på vår hemsida. Har du långt till Mörrum kan du även boka boende natten före kursen. 

Ingår: 
Fiskekort för ”Norra 17-32 & Södra 1-16”, kursledning och kastinstruktioner, lunch. Fiskeutrustning ingår vid behov (spö, rulle, lina och vadarbyxor).

Att tänka på:
Efter att du boka en kurs hos oss. Kontakta vår reception på telefon 0454 – 501 23 eller e-post morrum@sveaskog.se om du är i behov av att låna utrustning. Uppge då vilken storlek du har på skor samt att du är i behov av en flugfiskeutrustning.
Klädsel efter väder. Vi rekommenderar att ni tar med ett par underställsbyxor, mjukisbyxor eller liknande samt ett par tjockare strumpor/raggsockor som ni kan ha under vadarna.

Period:
Kan bokas f r om 4 april till den 28 september 2021. Ankomstdag; måndag, tisdag, onsdag, torsdag och Fredag 

Platser: 3st/tillfälle.

Pris: 2990: -/person

Kontakt

Allmänna frågor
Vid allmänna frågor, kontakta receptionen i Mörrum.
Tel: 0454-501 23
E-post: morrum@sveaskog.se

Frågor om bokning och betalning
Vid frågor om bokning och betalning, kontakta vår officiella leverantör Nordic Travel AB.
Call center: 0411 – 23 66 00 
E-post: bokning@nordictravel.se 

Generella bokningsvillkor