Mörrom logotype, tar dig till startsidan

Finalvecka i Mörrumsån

Sista veckan i september är full av känslor. Kommer jag att få en lax till denna säsong? Kommer jag att överleva till nästa säsong? Är jag för sent ute med att boka boende och fiskekort? Vi vet att det är många frågor som rör sig i huvudet när säsongen går mot sitt slut. Vi har lösningen!

Fiske i hela 5 dagar tillsammans med guide, då är chansen stor att det blir en lax till och då kommer du att överleva till nästa säsong.

Boende på Mörrums Kronolaxfiske och fiskekort på fiskesträckorna Pool 1-32, Vittskövle, Knaggalid och Härnäs är inkluderat. Och för att överleva dagen ingår lunch varje fiskedag. För din egen skull, boka Finalveckan i Mörrumsån!

Under fredagen på Finalveckan utlovas dessutom en lyxig överraskning!

 
Innan du bokar, vänligen ta del av våra uppdaterade fiskeregler.

 

Boka här

Upplägg

Onsdag Incheckning på Mörrums Kronolaxfiske kan ske under eftermiddagen mellan 14:00-16:30. Kl. 17:00 träffas vi i vår konferens för information inför fisket.
Torsdag till Måndag träffas vi under morgonen för avfärd mot dagens fiske. 1 guide bistår gruppen varje fiskedag fram till lunch, därefter fiskar du på egen hand.

Ingår:
Fiskekort för 5 dagar (tors-mån) på sträckorna ”Södra 1-16 & + Norra 17-32”, Vittskövle, Knaggelid, och Härnäs, 5 övernattningar (tors-mån) på Mörrums Kronolaxfiske (vandrarhemsstandard, sängkläder ingår, städning & utcheckning skall du vara klar med senast 11:00 avresedagen), 5 lunch ute vid ån (tors-mån)

Nivå:
Detta är ingen kurs, därför behöver deltagarna kunna hantera flug- eller spinnutrustning hjälpligt.

Kontakt:
Vill du veta mer om paketets innehåll och val av fiskeutrustning, var vänlig kontakta en av våra guider Stefan Karlsson stefan.karlsson@sveaskog.se eller Philip Palmer philip.palmer@sveaskog.se Frågor angående bokning, var vänlig kontakta morrum@sveaskog.se

Period:
25-30 september

Platser:
4 platser

Pris:
7900: -/pers.

Kontakt

Allmänna frågor
Vid allmänna frågor, kontakta receptionen i Mörrum.
Tel: 0454-501 23
E-post: morrum@sveaskog.se

Frågor om bokning och betalning
Vid frågor om bokning och betalning, kontakta vår officiella leverantör By Nordiq.
Call center: 0411 – 23 66 00 
E-post: bokning@bynordiq.se 

Generella bokningsvillkor