Mörrom logotype, tar dig till startsidan

Familjevandring Åkroken - Persakvarn

En tur anpassad för de med lite kortare ben och ett intresse att blöta ner fötterna vid ankomst för att ta del av livet under ytan.

Vi kommer att vandra ca 1 km uppströms till Persakvarn - under vandringen är det bra att vara lite extra uppmärksam på naturen då ni har uppdraget att hitta lite flora och fauna genom att ni ska spela naturbingo under hela vandringen.

Boka här

När vi väl har kommit fram så ska vi titta lite närmare på hur ett vattendrag fungerar och gå ut i ån för att upptäcka samt fånga lite olika arter som vi kommer att artbestämma - har vi tur kanske vi hittar någon art som finns i naturbingot.

Under denna tid finns det möjlighet att äta och dricka något gott innan vi vandrar tillbaka till Åkroken för att avsluta turen. Något som kan vara bra att ha med sig är ett par gamla gympaskor och kortbyxor när vi går i vattnet då det kan vara lite hårt att gå barfota på stenarna i vattnet.

Datum: 24/7 och 31/7

Tid: 24/7 kl.14.00-16.00 och 31/7 kl. 10.00-12.00

Plats: Åkrokens Camping /Servicebyggnaden

Distans: 1 km

Svårighetsgrad: Enkel promenad på skogsstig.

Antal deltagare: Minst 8 personer, max 12 personer.

Ingår i vandringen: Guide och grillad korv.

Pris/person: 150kr

Tillägg: Önskas boende dagen före och/eller efter vandringen, kan vi erbjuda det från 300kr/person och natt i mån av ledigt boende i vandrarhemsstandard.