Det är för tillfället problem att boka fiskekort med Internet Explorer, använd gärna en annan webbläsare eller kontakta receptionen för hjälp med din bokning.

Det är för tillfället problem att boka fiskekort med Internet Explorer, använd gärna annan webbläsare eller kontakta receptionen för hjälp.

Mete

Mete

Även om vi är mest kända för lax- och havsöringsfiske finns det en hel del att fiska efter även för den som gillar specimenfiske.Vi erbjuder två olika typer av mete: sommarmete och specimenmete.

Med ”metkort” har du längs vissa sträckor av ån möjlighet att meta. Detta får ske med toppknutet, bottenmete eller flötmete. Metkortet ger dig möjlighet att meta på delar av Härnäs och Knaggalid samt pool 3, 5, 6, 7, 25, 26.

Sommarmetekort

Gäller under tiden 1/6-31/8 på pool 3 med max ett spö. Sommarmetekortet är mest tänkt för våra yngre fiskare och sommarturister

Specimenkort

Gäller under tiden 15/4-28/2 på flera olika sträckor – Härnäs (östra sidan), delar av Knaggalid samt pool 3, 5, 6, 7, 25, 26. Gränserna för områden där mete får förekomma markeras av skyltar vid ån. Det är tillåtet att använda maximalt två spön. Specimenkortet är mest tänkt för er som har fiskat under lång tid och har gedigen erfarenhet av detta fiske.