Välkommen till Krampensjöarna

Krampen är ett naturskönt område i västra delen av Bergslagen mellan orterna Lindesberg i Örebro län och Skinnskatteberg och Kolsva i Västmanlands län. I Krampensjöarna finns det stora möjligheter för friluftsliv och put & take-fiske efter regnbågslax.

Våra vatten är indelade efter fiskesätt - flugfiske, spinnfiske och mete. De olika färgmarkeringar på kartan visar våra vatten och var du får fiska och vilken typ av fiskekort som krävs. (Se pdf med fiskeregler)

Vår leverantör av fisk har dessvärre slut på fisk och kan för tillfället därför inte leverera till våra ädelfiskevatten i Malingsbo Kloten och Krampensjöarna. Dock har vi blivit lovade fisk till våra sjöar som är öppna för vinterfisket. (Lilla Djurlången i Kloten och Stor Krampen i Krampen), vilket kommer ske strax innan isläggning.

Fisket är öppet som vanligt då det fortfarande går fisk kvar i våra sjöar.

Vi vill också meddela att allt fiske i ALLA våra strömmande vatten i Malingsbo Kloten är stängda för fiske tiden 1/10-31/12. 

Köp fiskekort

Vi använder oss nu av ifiske.se för vår fiskekortsförsäljning. Här finns möjlighet till flera olika betalningsalternativ.

Köp fiskekort ädelfiske

 

I kartan ser du vilka fiskevatten som ingår i Krampensjöarna

Ädelfiske Krampen 

Röda vatten
I röda vatten är det "put and takefiske" efter inplanterad regnbåge.
I alla röda vatten får du välja på flugfiske, spinnfiske eller mete. Röda vatten är Stor Krampen, Lilla Krampen, Hällsjön och Holmsjön.

Rosa vatten
I rosa vatten gäller endast flugfiske i Bredtjärn.

Vad tycker du om sidan?

Hjälp oss att bli bättre genom att berätta vad du tycker om sidan. Vi tar tacksamt emot dina synpunkter.