Jaktkort småvilt Ore

Området ger en stark vildmarkskänsla trots att området i huvudsak består av gamla bruksskogar med lång historik. Här kan du främst jaga skogsfågel, hare och räv. Men även rådjur, änder och gäss finns inom området. 

Du kan välja att köpa jaktkort på något av följande områden:

  • Ore Norra - cirka13 500 hektar. Objektsnummer i WeHunt: 206621. 
  • Ore Sydost - cirka 16 350 hektar. Objektsnummer i WeHunt: 206623.
  • Ore Sydväst - cirka 14 550 hektar. Objektsnummer i WeHunt: 206622. 

Objektsnummer i WeHunt för hela jaktområdet: 206447.

Vid frågor och information om området, kontakta Mikael Wallén 0730-98 39 61.

Köp jaktkort småvilt

  

Hitta hit

  

Allmänna regler

Att vara jägare hos Sveaskog innebär att du tar på dig ett ansvar för att jakten sker på ett etiskt riktigt sätt med stor respekt för det vilda, vår lagstiftning och villkoren i våra upplåtelser. Jakten på Sveaskogs marker ska bedrivas enligt de Nordiska Jägarreglerna.

Innan du beger dig ut på jakt är det viktigt att du kontrollerar aktuell jakttidtabell för den art du avser jaga då jakttiderna varierar mellan arterna och geografiskt i landet samt tar del av de Allmänna reglerna.

Villkor

  • Alla jägare ska kunna legitimera sig, uppvisa giltigt jakttillstånd, statligt jaktkort, vapenlicens och i förekommande fall införseldokumentation samt den fångst som fällts på uppmaning av polisman, tulltjänsteman, länsstyrelsens personal förordnad jakttillsynsman samt tjänsteman inom Sveaskog. Du ombeds därför att ange ett mobilnummer vid bokningen där vi kan nå dig under jaktdagen för att kontrollera ovan nämnda.
  • Så betalar du statligt jaktkort
  • Att resa med skjutvapen (från Norge eller annat EU-land)

Vad tycker du om sidan?

Hjälp oss att bli bättre genom att berätta vad du tycker om sidan. Vi tar tacksamt emot dina synpunkter.