WeHunt och Sveaskog i samarbete

I fjol lanserade Sveaskog och WeHunt en gemensam kartlösning som gör det enklare att jaga på Sveaskogs marker genom att erbjuda färdigupplagda kartor i WeHunt. Genom bara några få knapptryckningar får Sveaskogs arrendatorer sina markgränser direkt in i WeHunt.

En som har testat lösningen är jaktledaren Ulrika Karlsson-Arne, som jagar på Sveaskogs marker:

-  I Skinnskatteberg arrenderar mitt jaktlag och jag mark utav Sveaskog sedan drygt ett år tillbaka. När vi skulle lägga upp vår gemensamma karta var det därför superenkelt att använda Sveaskog och WeHunts gemensamma lösning. På under 30 sekunder hade vi samtliga gränser på plats i WeHunt vilket hela jaktlaget uppskattade stort. 

Det enda som krävs för att komma i gång är att användaren laddar ner WeHunt i App Store eller Google Play, registrerar sig gratis och loggar in på sveaskog.wehunt.se. Där uppger man jaktmarkens objektnummer hos Sveaskog och vips så finns hela jaktmarken upplagt med gränser i WeHunt. Har man redan satt ut sina pass i WeHunt eller ett annat system kan man importera dessa till den nya kartan, annars sätter man ut nya via appen eller kartverktyget på my.wehuntapp.com. 

För mer information:

WeHunt Support
Tel: 018-777 01 33